tiistai 26. marraskuuta 2013

Tiptap, WOD-joulukalenterivinkki ja pre-holiday burpee-haaste

Ensin oli heinäkuu, ja seuraavaksi onkin joulu. Olisin toisinaan mielissäni, jos aika kulkisi hieman hitaammin, mutta niin se vaan on taas kohdattava sekin tosiasia, että sunnuntaina on jo ensimmäinen adventti. En ole varsinaisesti mikään "jouluihminen" (vaikka ripustinkin jouluvalon ikkunaan jo lokakuussa, mutta se tapahtui lähinnä siksi, etten jaksanut ripustaa kattolamppua), enkä mitenkään malttamattomana odota joulua, mutta jotta ei-niin-malttamaton odotus olisi hieman lystikkäämpää, vaaditaan tietysti joulukalenteri.


Aiempina vuosina olen saanut usein jostain kuvakalenterin, jonka kohtalona on yleensä ollut se, että n. joka kolmas luukku on tullut avatuksi. Suklaakalenteriakaan en ole kokenut järin mielekkääksi keksinnöksi (niissä on yleensä pahaa suklaata, ja paha suklaa painii keksintönä jossain kofeiinittoman kahvin ja alkoholittoman oluen kanssa samassa sarjassa). Toisin on vuoden hienoimman joulukalenterikeksinnön laita. Kyseessähän on tietysti WodConnectin Advent Calendar, jonne joulukuun 1.–24. päivä luonnollisesti postataan päivän joulukalenteriharjoitus. Kalenteriharjoitukset ovat käsittääkseni sen verran kevyitä (esim. mobilityä tai jotain tekniikkaa), että ne voi helposti tehdä normaalin ohjelmoinnin päälle. Osallistujien kesken arvotaan 200 euron lahjakortti Roguen puotiin, ja mitä useampia harjoituksia postaa, sitä paremman ovat saumat voittoon. Älyttömän hieno idea! Ostin ajatuksen välittömästi, liityin WodConnectissa ko. gymille ja odotan jo sormet syyhyten ensimmäistä luukkua.

Ja kuten torikauppias sanoisi, ei tässä vielä kaikki! Harkinnassa on myös osallistuminen Fit Villainsin Killer Kixie "Unleash The Beast" 1000 Burpee Holiday Challengeen, jossa juonena on siis tehdä 1000 yleisliikettä ennen joulua haluamallaan tavalla ja ajoituksella. Monet ovat toki aloittaneet haasteen jo, mutta itsehän kelailin – jos nyt en tästä järkiinny – rykäistä nuo 1000 yleisliikettä joulukuun aikana normaalien treenien ohessa. Käytännössä tämä varmaan tarkoittaisi n. 50–75 ylimääräistä burpeeta per treenikerta, tai sitten muutamaa isompaa kertapanostusta esimerkiksi death by burpees -treenin muodossa. En ole ollenkaan varma, onko tämä hyvä idea. Tai siis oikeastaan olen varma, että ei ole, mutta ei nyt anneta sen häiritä. Annan itselleni oikeuden vetäytyä tästä typeryydestä, mikäli joulukuun alussa totean, ettei siinä tosiaan ole järkeä. Mutta kauhealla tavalla hieno ajatus ainakin!

Kirsikkana kakun päällä toisen blogin puitteissa osallistun vielä kirjabloggaajien yhteisjoulukalenteriin. Valikoin itselleni luukun numero 22. Postausidea on jo valmiina, sillä minun piti tehdä aiheesta postaus jo viime vuoden joulukuussa, mutta sitten se jotenkin jäi kesken. Ehkä tänä vuonna tulee valmista!

Tässähän sitä alkaakin olla joulunodotusta yhden vuoden tarpeiksi.

2 kommenttia:

  1. Hyi hitto tota burpee-haastetta. :D Itse olen sen verran nössö että sen skippaisin kyllä edes yrittämättä. Sen sijaan WODConnectin kalenterista innostuin minäkin heti, siihen aion osallistua niin paljon kuin ehdin/pystyn. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä itsekin odotan WodConnectin kalenteria paljon enemmän :D Burpee-haasteen kohdalla mielipiteeni vaihtelee "1000 burpeeta, eihän se nyt niin paljon ole!" ja "hyi, miten paljon burpeita, en ikinä jaksa tehdä tuhatta" -välillä. Eh.

      Poista