keskiviikko 7. elokuuta 2013

Viikko 31: ei hetken rauhaa

Viime viikolla otinkin sitten edellisen viikon mökkilööbailuja takaisin vähän isommalla kauhalla. Energiaa piisasi, gradumotivaatio oli tahmeaa, piteli hyviä ilmoja, joten tuli sitten enemmänkin urheiltua. Tosin siinä sivussa sain sentään muutamia lähdekirjoja ja -artikkeleja kahlattua. Tällaiselta näytti:

Viikko 31, 29.7.–4.8.2013
maanantai: crossfit 1 h
tiistai: crossfit 1 h
keskiviikko: crossfit 1 h, pyöräily 50 min, 20 km
torstai: pyöräily 50 min, 20 km, juoksulenkki 37 min, 6,12 km, 9,7 km/h
perjantai: crossfit 1 h
lauantai: juoksulenkki 29 min, 4,31 km, 8,9 km/h
sunnuntai: uinti 40 min, 1 km


Viikkoon mahtui siis neljät crossfit-treenit, pari puolen tunnin juoksulenkkiä, yksi pyörällä tehty mökkireissu ja viikon päätteeksi kilometrin verran leppoista uiskentelua. Olen ollut enimmäkseen erittäin tyytyväinen päätökseeni treenata tuolla CrossFit Lappeenrannan porukassa, treenit ovat olleet järkevästi ohjelmoituja ja omasta tekemisestä ja tekniikasta saa hyvin palautetta. Ainoa, mikä säännöllisesti vituttaa on oma (fyysinen) heikkous. Mutta siihenkin taitaa auttaa sitkeä raudan nostaminen.

Viime viikolla tehtiin mm. push pressin ykkösmaksimia (45 kg), kyykkyä (10x3 57,5 kg) sekä pari eri kertaa tempausta (tosin 1 RM katsottiin vasta eilen, tein 37,5 kg, I'm full of weakness).

Tänään olisi vuorossa rästipäivä, ja mietin tässä kävisinkö tekemässä jomman kumman viime viikolla missaamistani treeneistä (joko 6x6 kyykyt sekä burbee box overeita ja maastavetoja tai sitten sunnuntain akrobatiahenkisemmän treenin käsilläseisomista, wall climbeja, lankkua ym.) vai pitäisinkö välipäivän ja kävisin sen sijaan uimassa. Uinti houkuttelee, tuo luonnonvesissä uimisen kausi kun tuskin enää kauan kestää (mitään avantoa ei siis lasketa, veden täytyy olla niin lämmintä, että siellä tarkenee ainakin puoli tuntia).

2 kommenttia:

  1. Vau, mun mielestä toi tempaustulos on aika hyvä! Itse oon nyt vajaan vuoden harjoitellut, ja olen temmannut vasta 35kg. Sekin on mennyt vain kerran ja tuntui epävarmalta ja raskaalta. Kai sitä voimaa olisi enempäänkin, mutta tekniikka uupuu. Ja oon vähän sitä mieltä, että huonolla tekniikalla on turha väkisin repiä, joten pitäisi vaan ahkerasti hinkata sitä tempausta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) Ja juu, tulihan tuohon tulokseen kai korotustakin viitisen kiloa edelliseen kertaan, mutta jotenkin hirmu vähältä se silti tuntuu :D Minullakin kyllä on nimenomaan tekniikka se, joka tuossa pettää, pitänee treenailla allemenoja aika paljon lisää, ennen kuin tulos alkaa nousta. Tosin tuokin tulos on tehty raakana eikä alas asti.

      Poista